Her forleden fik jeg lavet mig en rigtig lækker og vellykket frokost som bestod af disse quinoafrikadeller, som jeg fandt inde på sæson for god smag, dertil en ærtecreme, som jeg fik inspiration til af min svigermor
Dette her er en af mine ynglingsretter. Jeg kan blive helt salig af bare at stå og lave den. Jeg elsker kanel og varmende krydderier i min mad og denne ret får altid mit humør til at stige i grader og min mave til at skrige efter mere
Denne tærte lavede jeg efter min kærestes ønske i mandags. Dette er en rigtigt "mande" tærte, da den er lidt mere bastant end de grøntsagstærter, jeg normalt laver
Uha, hvor tiden dog flyver afsted. Lige pludseligt er det mørkt, næsten vinter og meget koldt. Bliver hver dag forbavset over hvor hurtigt det bliver mørkt om aftenen, og har en meget stor trang til at skutte lidt ekstra under dynen om morgenen og se en masse ligegyldigt tv
Dette er min ynglings suppe lige fortiden. Men nu er jeg også helt vild med jordskokker. Jeg elsker den milde og nøddeagtig smag de har og de er super lækre i denne suppe, som har en mild men fyldig smag og med valnødder på toppen skaber det en perfekt harmoni imellem de søde og lidt bitre
Endnu en opskrift på en tærte og denne gang med spidskål. En super god måde at få brugt resterne af et kålhoved (hvidkål kan også bruges)Denne gang har jeg eksperimenteret lidt med tærtebunden og tilsat endnu flere gode fedtstoffer fra mandler og sesamfrø
Desuden er rødbeder fyldt med Jern, B og C vitaminer, og så er de gode for leveren. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker tærte og specielt her om vinteren hvor de gode rodfrugter er let tilgængelig og kroppen skriger på mere af det gode fedt, laver jeg dem til ukendelighed
I dag har jeg haft en rigtigt skøn dag med masser af venindetid. Hvis der er noget, der kan live èn op, er det da lige det, og så skinner solen oveni købet
Som vi nærmer os foråret (er april egentligt ikke den første forårsmåned. ) begynder jeg at tænke mere i salater og hvad der af muligheder nu, hvor sommergrøntsagerne begynder at være i sæson