Stegte ris med kylling, spidskål, porre, fennikelfrø, grøn karry og æg
Frk. Uldbjergs Køkken
Frk. Uldbjergs Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 spsk grøn karrypasta
  • 2 kyllinglårfileter (eller 1 brystfilet eller hvad du nu
  • 2 spsk kylling
  • 2 spsk østerssauce
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 porre
  • 1 håndfuld meget fintsnittet spidskål (hvidkål kan også
  • bruges)
  • Kogte basmatiris – så meget du synes. Tror vi brugte 200 g
  • kogte.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.