K. o. r. t. e. f. n. y. å. i. p. g. a. m. ". P. c. v. s. j. d. l. æ. b. A. k. T. h. R. ø. u. D. (. ). q. H. ,. S. Å. I. V. -. 7. 5. 0. é. 1. 2. 3. 4. W. F. J. O. N. L. w. z
J. e. g. v. i. l. s. å. r. n. h. a. B. t. p. m. f. k. -. o. d. æ. H. ,. M. b. S. j. u. D. L. ø. 5. 0. c. 2. 1. 3. (. 4. ). y. U. K. /. C. ½. V. P. A. R. T. w. E. F. *. I. g
P. u. l. e. d. p. o. r. k. j. b. a. t. n. y. s. g. i. v. h. ø. f. O. å. ,. m. D. c. S. æ. H. 2. 0. ½. U. -. /. (. w. ). J. F. M. 3. R. E. A. I. 1. N. 8. 9. x. T. ". V. B. G. Å. 5. C. 4
Gryderet med grønsagsspagttiEfter det første forsøg med at lave spagetti af gulerødder, skal der prøves endnu flere grønsager og jeg købte derfor en squash og en stor salatagurk som blev kørt igennem min nye spiralizer
Lørdag aften kommer der gæster til påskefrokost. Menuen står selvfølgelig på lam, det er jo påske. Som tilbehør vil jeg lave semi tørrede tomater, og disse kan jeg lave på forhånd
Nøddebrød, stenalderbrød, paleobrød og hvad det nu ellers hedder. Jeg følger sjældent en opskrift, men kommer bare hvad jeg nu har af nødder og frø ned i en skål sammen med æg og olivenolie
BollerOBS. Denne opskrift er ikke 100% paleo men tilpasset. 4 æg1 dl græsk yoghurt1 dl sesamfrø1/2 dl hørfrø1/2 dl mandelmel4 spsk husk2 tsk bagepulverlidt saltBland alle ingredienserne sammen og lade det hvile i 10 min
1 blomkål3 fed hvidløg25 g klaret smørSalt & peberMuskatSkær blomkålen i buketter. Hak hvidløg groft. Damp blomkål og hvidløg i ca 10 min, der skal stadig være lidt bid i kålenKom blomkål og hvidløg over i et dørslag og lad det dryppe af
Tomat salsa1 dåse hakkede tomater1 løg finthakket1 fed hvidløg finthakket1 spsk. Olivenolie6 skiver jalepeño finthakket1 knivspids koreander SaltPeberChili efter smagSvits løg og hvidløg i olie til de er blanke
E. f. t. e. r. a. k. ø. n. h. v. i. l. å. p. m. æ. b. s. d. u. ,. g. o. K. y. j. J. c. 2. W. w. N. M. I. (. H. ). D. -. R. 1. ½. *. B. q. P. S. ". Å. O. A. 7. l