Friskeforårsruller er hurtig aftensmad, på lige fod med tortilla eller et pitabrød, men det asiatiske islæt giver bare måltidet noget helt specielt og lækkert
Når jeg får gæster, så er det ofte friskeforårsruller, der kommer på bordet. Du kan selvfølgelig også selv rulle dem på forhånd, men der er noget enormt hyggeligt ved at sætte sig ved et bord, der er fyldt med små skåle og tallerkener med lækkert grønt, kød, krydderurter, sprøde sager og dip, og så selv kunne fylde og spise sine egne ruller
Rispapirrullerne laves ganske enkelt ved at udbløde rispapiret (kan købes i de fleste butikker efterhånden, fx Rema, Føtex og Kvickly) kortvarigt i varmt vand, hvorefter du lægger det på et skærebræt, lægger fyldet på og ruller
Læg et salatblad i bunden i enden af papiret, og resten af fyldet oven på. Mie har faktisk lavet et indlæg med friskeforårsruller før, men jeg laver lige en ny version af det, da de simpelthen er så geniale - nemt, sundt, billigt og lækkert
Brun kødet på alle sider, smid det i en stegeso og hæld ovenstående væske over. Friskeforårsruller. Giv det et skud sauce og friske korianderblade, og luk så
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.