Læg kalkunen med brystet opad på ovnens rist. Kom vand og smør i bradepanden og læg risten ovenpå. Fyld farsen i kalkunen og sy den sammen med bomuldssnor
Kalkunbrystet brunes på alle sider i lidt olie på panden, krydres med salt og peber. Appelsin sammen med rodfrugter og kalkun er en rigtig god blanding
Det dufter helt fantastisk og det smager mindst ligeså skønt. Der er masser af sovs, og retten passer fint til at servere på en mos af en slags, eller hvis du vil gøre det hurtigt, så bare på et par dampede grøntsager
Her ser du forskellen på indhold i kalkunbryst og kyllingebryst uden skind. (Smag til) - hvor meget du skal bruge af hver ingrediens, kommer meget an på, hvordan de semi soltørrede tomater du bruger smager
Bring det hele i kog. Kalkunbrystet skæres i små stimler. 900 g kalkunbryst. Det er en ret stor portion, så der er fint med mad til 2 dage ved en familie på 4 personer 900 g kalkunbryst
Kalkun med karry og kokos. Kom grøntsager og kalkun i Römertopfen og vend det let. Næste gang vil jeg prøve med to gange tre kvarter, og se om det er nok, da jeg synes kalkunen var blevet en anelse tør
(4 personer)Marinade1 spsk olie1 spsk revet frisk ingefær2 fed presset hvidløg1 spsk sojasauce1 tsk honning450 g kalkunstrimler2 forårsløg1 gulerod1 rød peberfrugt1 grøn peberfrugt1 gul peberfrugt2 spsk olie1 æg 1 spsk mælk1 tsk oliesalt og peberTilbehør. 250 g kinesiske nudler med spinat og sojasauceMarinaden piskes sammen og kalkunstrimlerne blandes iBlandingen lægges i en plastikpose der stilles i køleskab ca 1 timeForårsløg,gulerod og peberfrugter skæres i strimlerHalvdelen af olien varmes på en pandekalkunkøddet brunes af to portioner og fjernes fra varmenLidt af olien kommes på panden og en tredjedel af grøntsagerne svitses hurtigtResten af grøntsagerne svitses af to gange i resten af olien. Æg,mælk salt og peber piskes sammenOlien varme på en pande og æggeblandingen hældes påÆggepandekagen fjernes fra varmen,når den er stivnetPandekagen rulles sammen til en pølse, som skæres i 1/2 cm tykke strimler. Kalkun og grøntsager varmes på panden og høldes over de kogte kinesiske nudlerÆggestrimlerne drysses på retten til sidst 4 personer
Rør marinaden sammen, læg kødet i en plastikpose af en passende størrelse – du skal kunne slå knude på den efter at kødet er kommet i – og hæld marinaden over kødet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.