S. ø. n. d. a. g. s. k. l. m. i. o. r. f. e. j. ,. v. b. t. h. å. R. U. G. B. Ø. D. L. A. K. E. M. Å. Æ. F. Y. O. C. H. P. N. (. 1. 0. y. ). u. p. æ. 2. %. /. 5. 3. 7. c. -. 4. T. 6. 8. V
Svøbt i en fløjlsblød kåbe af gorgonzola, med en hat af ristede svampe, skal en lækker saftig mørbrad hvile på et leje af velsmagende kartoffelrøsti, inden den skal udgøre denne aftens hovedmåltid
Paul Hollywood, dommer i den Engelske Bagedyst er ophavsmand for for denne opskrift på Scones. Det er først fornylig jeg har lært at bage scones, rækkefølgen skal nemlig være ret præcis, og dejen må ikke æltes for meget
I mine øre lyder det lidt kedeligt at spise kylling på den måde dag efter dag. Kylling hitter på madplanen i de fleste køkkener, dog er opfindsomheden ofte ikke særlig stor
D. e. r. i. k. n. o. g. t. s. m. c. f. a. ,. d. å. l. v. ø. h. E. j. w. æ. u. b. p. H. P. S. L. /. -. (. 4. ). 2. 1. 3. ½. B. ü. K. 5. R. 6. 7. y. 8. F. 9. 0. V. ) g
De eneste frugter det er sæson for i øjeblikket er citrusfrugter og rodfrugter. Da jeg ikke har nået, at eksperimentere med en rødbedefromage, står den på gammeldags citronfromage
I lørdags lavede jeg disse lækre chokolademuffins, da jeg fik mine veninder på besøg. Det er en opskrift fra Mette Blomsterbergs bog - Forelsket i det søde liv
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen