Panna cotta med æble og karamel / Islagkage med saltkaramel og brownie / Cheesecake med saltkaramel og mandler / Havregrød med æble, karamel og mandler / Panna cotta med hinbærcoulis og karamel
Du kan medfordelblande karamellen i kaffen, mens den er varm. Det er jo nærmest sommer. Det er begyndt at blive lyst både morgen og aften, og jeg elsker det
Når bundene er afkølet, kom dit karamelfyld på en bund, og luk denmed en anden bund. Dulcedeleche eller en dåse kondenseret mælk, som du lader simre i en gryde i ca
Til sidst bruger du lidt af den gemte DulcedeLeche - kommer det i en sprøjtepose og pynter ovenpå kagen i et mønster efter egen fantasi og drys med hele usaltedepistacie-nødder (de flotte grønne fra Exotic Mix)
Årets fødselsdagskage blev denne intense brownietoppetmedhindbærmarmelade og skumfiduser. Tag kagen ud og fordelhindbærmarmelade ud over og læg derefterdeafklippede skumfiduser tæt sammen meddenklippedeside nedad
DulcedeLeche (karamel). Hvis i skulle være i tvivl, så er det her en brownie – En lækker, smuk og ikke mindst svampet brownie … Lige præcis som den skal være
E. n. l. u. k. s. b. r. o. w. i. e. m. d. c. h. a. t. y. ,. g. ø. U. p. æ. D. f. å. J. K. v. S. L. -. T. 4. 0. 5. 1. 2. 3. ½. (. ). 9. 7. /. B. 8. x. P. j. R. G. H. I. M. O
Jeg har kørt isen på min mors gamle ismaskine med fryselegeme, og detfungerede ganske fint. Efter at have læst denne opskrift på en omgang hjemmelavet Dulche deLeche på "Kinnas" lækre blog
Jeg er dog ikke så vild medfremgangsmåden, da dåsen ikke er "skabt" til at kunne tåle den voldsomme varmebehandling og dermed er der en risiko for, at der bliver frigivet uønskede stoffer til karamellen
Som I kan se, er det jo faktisk bare bagt banan og kakao, så I må ikke forvente den mest revolutionerende smagsoplevelse nogensinde, men hvis en spontan lyst til noget sundt, sødt og lækkert pludselig rammer jer, er de her chokoladebrowniesmed kun tre ingredienser et alletiders nemt og godt bud på at få stillet netop dén på ingen tid og uden slid
Det er en brownie-lignende kage, hvor der i midten er et lag flydende karamel. Det er for alvor en sød og syndig sag, som smager endnu bedre med en kugle lækker vanilleis på toppen
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.