J. e. g. f. a. l. d. t. o. v. r. b. i. s. u. n. m. '. ,. p. å. I. O. j. ø. D. k. h. ". -. R. æ. S. y. ). M. P. (. c. 1. /. 4. 5. 2. 3. F. B. H. L. N. K. m g
I. å. r. b. l. e. v. d. a. g. t. i. j. u. o. m. s. f. n. h. y. k. c. p. 3. M. 1. B. S. 2. 0. ø. (. ). V. æ. C. H. N. F. 9. º. ,. P. T. ". 4. 5. é. 6. L. D. -. E. ½. 7. %. r l
Af og til er jeg så heldig at blive inviteret til brunch hos mine søde veninder og sidste gang stod denne lækre, friske yoghurt fint anrettet på tallerken, da jeg kom Jeg er egentlig ikke så vild med græsk yoghurt (og slet ikke skyr
Det er ikke nemt at finde frem til den gode opskrift på chocolate chip cookies. Især ikke når de skal kunne spises af en stenaldermand, selv om jeg et eller andet sted ikke tror, at han ville være så kræsen
Let tunmousse. En sikker forret, som alle er helt vilde med – så kan det. ikke blive bedre. Jeg bruger en Jelloring fra Tupperware, men den passer også
Hjemmelavet is med Daim. En favorit is herhjemme. Hvis isen laves til gæster bruger. jeg en Jelloring fra Tupperware, så isen bliver rigtig flot – men man kan
En smagfuld og lækker lille cookie. Jeg var til at starte med ikke særlig interesseret i at “ødelægge” en skøn chokoladecookie med lakrids, men da jeg så opskriften fra Johan Bülow, tænkte jeg, at det skulle prøves
G. e. m. t. k. a. g. r. s. n. b. l. i. v. d. ø. j. h. o. u. D. ,. æ. f. y. -. R. p. å. c. P. S. L. T. I. 1. 5. 2. 3. 0. (. /. ). H. 8. 4. M. N. O. 7. J. V. K. w. F
E. n. k. l. a. s. i. c. h. o. d. e. g. m. u. r. p. å. t. D. v. f. ,. j. b. -. æ. M. H. y. N. (. G. T. ). J. ø. 2. 0. 3. 1. 5. 7. %. /. 4. ½. S. I. P. R. V. B. K
J. e. g. v. å. n. d. m. t. i. l. o. r. s. H. h. u. y. ,. j. b. f. a. p. k. æ. D. ø. w. T. I. c. 1. ½. 5. 3. 0. -. 6. 2. S. L. N. R. (. ). 8. P. B. K. ". G
D. a. j. e. g. s. k. u. l. b. ø. m. i. n. t. o. r. h. y. ,. d. p. O. c. å. v. f. P. æ. M. K. T. I. 2. 0. 1. 5. -. S. L. (. ). 3. ½. R. H. 8. /. N. B. J. E
E. t. k. l. a. s. i. u. d. e. n. r. b. ø. m. j. o. g. h. y. M. f. æ. ,. å. D. v. w. p. -. H. T. I. 1. ½. 5. c. 2. 0. S. L. 3. x. (. ). 4. K. G. N. P. 8. B. /. R. F. 6. O. J. @. U. t l
Med inspiration i Caroline Fibæk, lavede jeg sidste dag yderst lette chokolade bars. Jeg lavede en mørk chokolade med grønne khorog rosiner og lakridspulver, og en hvid chokolade med kokosmel og lavendelsmag
I anledningen af Tanjas 25 års fødselsdag (som jo på så fin vis blev fejret med masser af kanel, nu hun endnu er ugift) fandt jeg på nogle julede raw kager med cremefyld