I dag lavede jeg et broccoli-kyllingefarsbrød, let, lækkert og med gode grønne ting i. Inspiration til opskriften har jeg fået fra "Spis dig sund - grønt" af Inge Kauffeldt og Helle Kleist
Bund af kyllingefars. Fornarm ovnen på 175 g varmluft. 400 g hakket kylling 2 æg 1 1/2 tsk salt Peber 3 spsk rugmel 1 stor reven gulerod Rør farsen sej med salt og peber
En upgrade til de klassiske flødestuvede kartofler. Denne ret smager bare meget bedre (nej, det er i hvert fald ikke relativt…), har bedre konsistens, og er mindre fed
Jeg laver tit små tærter uden tærtebund. Både fordi tærtebundens store indhold tager lidt det sunde ud af en tærte, og så kan det også være lidt besværgeligt, ihvertfald i forhold til ingen bund
Sukkerfri september er næsten halvvejs. Så måske er du ved at være lækkersulten. Dette er nogle af de hurtigste muffins jeg nogensinde har bagt, så skal din kagetrang stilles NU, så læs med
Som mine børn nu også spiser med stor begejstring. En af mine (voksne) fødselsdagsgæster er i øvrigt selverklæret sukkerjunkie og gættede slet ikke, at der ikke var sukker i bunden her
E. f. t. e. r. m. a. n. g. h. v. b. u. ". F. k. J. s. '. o. p. i. j. l. d. 1. 5. 0. æ. 2. -. 3. ø. (. ). 7. c. ½. å. C. S. y. D. L. ,. T. R. 6. H. N. 4. 8. K. 9. M. v g