Efter alt det julemad, var det på tide med noget andet, så i går lavede jeg glutenfri pizza. Det vil sige bunden selvfølgelig bliver lavet af ingredienser, der ikke indeholder gluten, som en pizzabund normalt gør
Eilime
Uhm - tigerrejer og kammuslinger. Er altid bare lækkert. Vi skulle have gæster - og så tænkte jeg, at vi skulle prøve denne variation
N. y. t. å. r. e. s. k. a. l. v. f. ø. g. i. j. m. d. o. c. h. p. n. V. u. (. 7. ). S. z. K. æ. /. b. ,. T. 4. 1. 5. 0. Æ. D. q. J. 2. 3. H. A. I. B. M. ". P. C. -. E. O. w. G. e l
I går var Oskar og jeg ude ved mine forældre, hvor vi for tiden er ret ofte. Derfor stod jeg igår eftermiddags med en masse flødeboller, så der blev både til Viktors forældre, mine barslende kollegaer, mine forældre, min onkel og mandens kollegaer
Pasta er lørdagsmad. I hvert fald om lørdagen. ) Ej, jeg elsker bare pasta, og hvem gør ikke det. Denne version er ret langt fra den sædvanlige carbonara eller bolognese, men den er super lækker her i foråret/sommeren, og ligger ikke så tungt
Kage er fantastisk, og fra tid til anden går jeg på jagt efter opskrifter, hvor kagen er så lav i fedt og kalorier at jeg kan tillade mig at spise et stort stykke uden at det kan ses på vægten
Det er international pandekagedag i dag. Og det går selvfølgelig ikke bloggen forbi. Dog har jeg gæster hele dagen, som bliver spist af med nogle lækre pandekager med kylling, bacon og avocado, men det kommer først på bloggen en af de nærmeste dage
Denne opskrift er i bund og grund bare kylling og kartofler krydret som i Sydamerika, men det smager af forkælelse, så simpelt eller ej, så skal I have den