Han burde faktisk have sin helt egen seksion her påbloggen – det kan være det kommer med tiden. Derfor har jeg været i tænkeboks indtil det helt rette navn dukkede op – og som I sikkert har regnet ud, så er navnet nu fundet
E. n. g. a. i. m. e. l. s. k. p. r. ø. v. o. t. y. ,. D. h. d. j. æ. f. c. M. U. S. T. R. Y. O. å. J. b. L. u. -. 1. /. 2. 4. 8. 5. %. (. 7. 0. P. ). ½. 3. F. B. x. I. C. w. K. _. V. - g
P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 1. 5. 9. V. ) g
I opskriften står der nemlig at man skal drysse de hvide og mørke chokolade toppins på den varme og kage og herefter bruge en ske til at lave cirkler når chokoladen er smeltet
Rul overtræksmarcipanen på kagens sider, og pynt til sidst med friske blåbær på toppen. et tyndt lag flødeskum på lagkagebundens top og kagens sider (så overtræksmarcipanen sidder bedre fast
Men hvad jeg kommer i af meltyper afhænger meget af, hvad jeg har på lager og hvad jeg har lyst til. Jeg har ikke noget billede af hummussen – den ser i øvrigt også ret kedelig ud
Hvis du er interesseret i at læse andre gæsteindlæg, være gæsteskribent eller synes, at det bestemt ikke høre hjemme påbloggen, så smid en kommentarOg husk, at du hjertens gerne må bruge artiklen her på din egen blog, ligesom du gerne må dele den med venner og bekendte
Nu er julen for alvor ved at nærme sig, og det er derforpå tide at få bagt det sidste julebag, fået lavet risengrød - til risalamande (hvis det skal stå og trække natten over) og få hygget rigtigt med familien
Basisopskriften er taget fra KageKonensKager og så har jeg lavet lidt om på den. Heldigvis har jeg en kæreste, der altid står klar til at spise hvad jeg laver
Smeltet saltet smør vendt med en god håndfuld frisk persille, citronskal og smurt på et stort blomkålshoved, der bliver bagt i ovnen og til sidst drysset med revet parmesan for et salt og nøddeagtigt twist
Blend suppen - medstavblender eller i alm. Vi skal være langt fra internet det meste af tiden, så bloggenholder ferielukket imens - måske opdaterer vi lidt på Instagram (@lchfhverdag) undervejs
For at lave disse humus tapas skal du blot tilberede humus efter din egen favorit opskrift og farve denne med rødbedesaft, som jeg har gjort påbillederne (eller du kan selv vælge hvor intenst det skal være)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.