Arkansas fik fri idag efter en stævnedag igår hvor han gjorde det godt på trods af en mudret bane. Tommis undskyldning var at han havde været på herretur på en tømmerflåde med overnatning under presenning i regnvejr og mig at jeg havde været til stævne
Øjenskygger fra Nilens jord er en elegant vifte af spændende og fantastiske flotte nuancer. Opskriften på begge varianter kan findes her, fra et af mine tidligere blogindlæg
Her er Claus Meyer jo fantastisk til det lyse bageri og jeg besluttede at lave en portion dej af hans opskrift på mormorbrød og i stedet lave lækre boller ud af det – og sikke nogle boller
Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
Tre slags flødeboller med Lakridsskum, hindbærskum og vaniljeskum - lavet til min fødselsdag. Hvis man ønsker tyndere bunde kan marcipanen rulles ud på et bord drysset med flormelis
Hvis de ved at din gryde fx er ½ timer om at blive varm så kan du bare sætte gryden ind fra starten og lade det hele stå i ½ timer til ovnen + ½ time til gryden
Naturligvis er alle grøntsager fra Sten og Eva's "grønttorv"Slagter Christiansen i Nordby ()Er en udsøgt slagter med et stort udvalg og er især kendt for de hjemme fremstillede pølser
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Her er opskriften på min lørdags menu der passer til efterår og hygge med gode venner. Gnid marinaden ind i stegen og lad den marinere til dagen efter eller minimum et par timer
På billedet har jeg brugt vegansk smørepålæg fra Oatly, avocado og R*kt F*sk fra Astrid och Aporna. til ruller med fyld, som jeg har gjort, og server dem som en forret eller som del af et tapas bord
"Hvordan har du fået dem til at ligne dem fra bageren. I vores gymnasieår var gulerodsbrud fra Guldbageren en fast bestanddel af enhver lektiedate/hyggesøndag/tømmermændsmorgenmad
Når du ikke kan røre i dejen mere med en træske tager du dejen ud på et meldrysset bord og ælter den, måske skal det have lidt mere mel for det ikke klistre fast til hænder og bordet
Rør hele herligheden sammen til en klæg dej og vend den ud på et meldrysset bord. Det passede særlig godt i dag, hvor der var en rest kartofler i køleskabet, som jo nærmest bare ventede på, at blive brugt til netop dette formål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.