Jeg er hverken den store fan af flade rugbrødsmadder eller af at sulte, så det kræver lidt kreativitet at få den daglige madpakke til at være bare lidt spændende
Antal personer. 24 stk. Rispapir100 gr pillede rejer100 gr kinaradise100 gr rucola2 gulerødder8 stk. mangetout ærter1 bundt koriander1 bundt myntePeanutdip
Godaften. Så blev det tid til endnu et indlæg - et superspicy et af slagsen. Tzatsiki med et twist (seriøst ikke for sarte smagsløg) og en krydret reje-pande
Denne gulerodssuppe fik jeg første gang ved Tommis fars nye kone for 6 år siden. Dengang havde jeg aldrig drømt om at komme flødeostprodukt i suppe, men det var da en sikker keeper og jeg har sidenhen ofte tilsat flødeost i gryderetter eller supper
Det er let, hurtigt og meget smagfuldt. De forskellige rodfrugter med olivienolie, akaciehonning salt og peber var skåret i mindre stykker og kom i ovnen 30 minutter før de 2 stykker kyllingefilet
Jeg har ofte lavet spinatlasagne på mit arbejde, men det er altid blevet lavet med laksestykker i, hvilket er lidt træls når man, som mig, ikke bryder sig om fisk men elsker spinat