Mad med forårsfornemmelser... J. a. ,. d. e. t. k. n. m. v. l. r. o. i. g. æ. b. V. ø. f. s. h. 2. u. p. å. 1. 5. 4. -. j. ). T. y. M. '. (. S. z. ½. c. 3. G. L. B. +. r l Verden ifølge Charlotte
Tunbøf på bund af perlespelt/jordbærsalat toppet med wasabi/avocadopuré Jeg har altid haft lyst til at prøve mig med tunbøf, da den jo ikke er helt som andre fiske. Dejlig rød og fast i strukturen og smager næsten som en lækker mør bøf, bare endnu mere mør Elsk med Mad
Langtidsstegt lammekølle med øl lammekølle 1. 5-2 kg. 2 løg2 fed hvidløg4 gulerødder1 fennikel500 g. cherrytomater1 stjerneanis1 hvidtøl/juleøl1/2 dl Mine bedste opskrifter
Langtidsstegt lammekølle med vin* lammekølle 1. 5-2 kg uden rørben7 gulerødder1 lille knoldselleri2 fed hvidløg med skræl5 rødløg2 spsk. citronpeber1 tsk Mine bedste opskrifter