Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat med kylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
Denne enkle forretten virker mer avansert enn den er. Du kan godt lage dressingen på forhånd, slik at det går fortere å anrette forretten like før retten skal fortæres
Disse ostefrikadeller er meget lækre, som en lille forret/ meze, gerne sammen med andre mezes. De skal severes nylavet, så den smeltet ost stadig er varm
Anret forret med asparges og pocheret æg på toppen med urtetoast til. 2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter
Her er en hurtig en til madpakken, picnic eller som forret med grøn salat til. Sikke et herligt vejr. Spinattimbaler400 gr optøet helbladet spinat500 gr ricotta5 æg2 spsk hakket dild12 dadeltomater100 gr fetaTænd ovnen på 160 gr
Med æbler, honning og en gedeost har man en nem lille forret eller frokost til weekenden. Gedeost med honning1-2 æbler200 gr gedeost 6 spsk flydende honning3 spsk olivenolie6 skiver serrano3-4 kviste citrontimian100 gr blandede salater2 spsk balsamico4 spsk valnøddeolieSalt og peberTænd ovnen på 200 gr