Ud over den let bitre smag får man jo også nogle flotte mørke brød. Derfor er der også rigtig mange af de “mørke” brød man kan få hos bagere og supermarkeder der på ingen måder er grove men bare farvede
Smeltende mør kinakylling med spidskål. Udgivet den 22. juni 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
Jo mørkere jo bedre. Start med at smelt den mørke chokolade over et vandbad. 14 Flares. ×. Det her chokoladebrud er lavet på chokolade og ægte kærlighed
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
ca. 30 stk. 300 g. mørk chokolade 70%1 dl. piskefløde4 spsk. honning20 g. smørkakaopulver til at trille kuglerne iHak chokoladen fint og kom det i en skål
J. e. g. l. s. k. r. h. j. m. b. a. t. o. v. p. ø. n. y. i. f. S. d. ü. B. ,. -. 4. 2. 0. 1. M. –. (. ). F. A. 3. 8. æ. u. K. å. T. L. N. 5. 6. H. R. Æ. P. c. I
Jeg synes hurtigt frikadeller kan blive kedelige og tørre at spise, så hjemme ved mig tilsætter vi altid en masse grønt, som gavner smagen og hjælper til at opnå de 600 g frugt/grønt om dagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.