Så skulle der lige bages boller igen, og denne gang blev det disse lækre spinatboller. Jeg havde egentlig taget spinat op af fryseren, for at lave spinatlasagne, men nu blev det lige til boller i stedet
Endnu en gang har jeg været i gang med at eksperimentere med glutenfri bagning. Denne gang har jeg fremtryllet en opskrift på glutenfrie hindbærsnitter
En lille lækker sag til søndagskaffen - ostecremen smager helt fantastisk. Kan fint serveres uden is. 1 1/4 dl vand60 g smør2 spsk kakao150 g glutenfri mel, jeg brugte Schär C1 tsk natron220 g sukker1 æg0,6 dl kærnemælk2 tsk vanillesukker Creme50 g smør, stuetemperatur250 g flødeost, naturel (jeg brugte Philadelphia light)160 g flormelis25 g kakaoTænd ovnen på 150 grader
FANTASTISK - kage på 5 minutter, med få ingredienser og bare 2 minutter i microen J Jeg har set denne chokoladekage, eller -fondant om man vil, flere steder på nettet
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
Hindbær og lakrids går godt sammen siger mange, så det skulle da afprøves i nogle muffins. Denne opskrift har jeg selv ændret i, så den er sundere end den rigtige udgave
Fidusen er her at optø blåbærrene, til de bliver helt bløde, så de kan farve dejen blå, så vær opmærksom på at du har den slags bær, som er blå indeni, for at få den fulde effekt
Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie