Helle for en helle. Kan ikke rigtig komme på andet der kunne indlede dette indlæg bedre. Det er præcis sådan det føles når den efter en tur i ovnen kommer dampende og duftende ud og tager alt opmærksomheden fra hvad der ellers måtte foregå i huset
J. e. g. r. v. i. l. d. m. t. æ. a. f. s. k. y. n. ,. o. D. h. p. u. j. b. H. c. F. å. ø. I. ". T. E. R. G. V. K. M. -. ). /. 2. 8. 1. 0. 4. S. é. L. 5. (. Æ. 3
Tilbehøret til klassisk pulled pork er coleslaw, hvilket er noget jeg aldrig har kunne lide og Tommi var heller ikke vild med tanken om hvidkål og gulerødder i dressing, men han spiste det både om aftenen ved gæster og rester til dagen efter til frokost og indrømmede at det smagte godt
N. u. e. r. d. t. j. o. s. å. a. n. ,. m. i. h. l. b. g. ø. v. f. p. k. æ. C. S. I. c. q. y. (. ). F. H. J. ½. -. 1. 2. 3. R. K. D. 4. 6. T. +. L. G. /. w. V. M. E. X. P. 5. 9. ) l
En forlænget weekend venter forude, og det betyder bl. a. mere tid til at gå i køkkenet. En af de ting, som er oplagt at lave, når tiden er god er pulled pork