De her fætre blev altså gode – og nemme er de ovenikøbet også. 3 – 4 personer. Kød og grønt i en pakke og noget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
Opvarm olien i en pande og smid hvidløg og halvdelen af persillen, som lige skal hakkes, på et minuts tid, hvorefter det skal have selskab af artiskokkerne – kun dem, ikke vandet
Tilbehør, men en dejlig fyldig ret. Kan være en vegetarhovedret med en salat til. Jeg spiser stort set ikke kulhydrat og laver derfor maden fed, de fede ingredienser kan erstattes med mindre fede versioner, hvis man spiser ris, pasta, kartofler, brød etc
Hæld vandet fra i et dørslag og lad artiskokkerne dryppe af. Rør æg, rødbede og persille sammen med vinaigretten og server den til de færdigkogte artiskokker
–. H. o. s. N. e. w. y. r. k. b. h. a. t. f. n. d. j. g. v. …. m. æ. l. i. p. å. D. u. ø. A. S. ,. O. G. (. 4. 2. ). ½. c. 1. 3. 6. %. 0. L. 5. -. T. M. I
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.