En dejlig nem opskrift på en let ret, der kan anvendes på mange måder - det kan både være til et hovedmåltid med ristet rugbrød og en god salat til, en frokostret - varm eller kold og den kan også bruges til brunch, som omelet - mange variationer og en meget let ret
Jeg vil aller først starte med at gøre opmærksom på den nye header, har i set den. 3 billeder af min mad og så et billede af mig, forfatteren bag Anna-mad, så nu ved I også hvordan jeg ser ud
Lækkert friskbagt brød med mandler og soltørrede tranebær. Koldhævet brød betyder bare, at man laver dejen aftenen før, sætter det til hævning i køleskabet natten over og bager det om morgenen
L. a. g. k. e. m. d. v. n. i. l. j. b. u. o. r. ø. f. y. t. c. s. -. T. å. h. ,. H. æ. S. p. F. K. 2. O. M. 4. 0. 1. 5. 8. 3. D. =. B. (. ). J. /. 6. 9. 7. E. ½. P. I. V. R. z. C. N. w
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
E. n. f. y. l. d. i. g. b. r. o. w. e. m. u. s. p. ø. v. a. t. (. k. æ. ). c. h. D. j. ,. I. å. B. S. L. -. T. 3. 0. 4. 1. 5. 2. ½. 7. M. H. /. N. O. A. ". . P
E. t. k. l. a. s. i. u. d. e. n. r. b. ø. m. j. o. g. h. y. M. f. æ. ,. å. D. v. w. p. -. H. T. I. 1. ½. 5. c. 2. 0. S. L. 3. x. (. ). 4. K. G. N. P. 8. B. /. R. F. 6. O. J. @. U. t l
Samtlige bloggere har vist efterhånden lavet denne kage fra The Hummingbird Bakery-bogen. Jeg lavede den til et studentergilde i juni og den var en kæmpe succes sammen med de to andre kager (nem cheesecake og mazarinkage med mascarponecreme)
Denne opskrift kan man vist kun kalde gennem-testet. Indenfor 4 uger har jeg lavet den 3 gange (Tommis farmors 81-års fødselsdag, min mors 52-års fødselsdag og kage til kollegaerne på arbejdet), men først imorges (kl
Hvorfor ikke lave en jordbærtærte. Det gjorde Silke og jeg i går, og den blev god, siger jeg bare. ) Opskriften har jeg fra en veninden og den følger her
E. n. l. a. g. k. e. m. d. y. s. v. i. b. u. ,. f. r. t. -. c. o. ø. å. D. j. p. h. H. (. ). J. æ. S. M. T. I. 3. 4. 5. =. 0. +. 1. V. 2. K. 8. C. F. B. P. O. /. z. ½. N. 6. L. Ø. G. w