Påskelam på tre måder
Chocolate & Spinach
Chocolate & Spinach
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 lammekølle på ca 2 kg Reven skal af
  • 1 citron
  • 5 fed hvidløg skåret i halve
  • 2-3 kviste grofthakket rosmarin
  • Havsalt
  • 4 lammemørbrader
  • 1/2 dl olivenolie
  • 4 fed hvidløg
  • 1 spsk frisk rosmarin
  • 2 bundter asparges
  • 4 fed hvidløg i tynde skriver
  • 1 tsk finthakket rosmarin
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 tsk havsalt
  • 1 bakke brune champignons eller kantareller
  • Lammefiletter med dampet grønt
  • 1 lammefilet eller schnitzel pr person
  • Grøntsager efter smag og humør
  • 1 dl olivenolie
  • 5 fed hvidløg
  • 2 spsk rosmarin
  • salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.