Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Igen i år står den på hjemmelavet kransekage til nytårsaften. Og det bliver igen denne her fantastiske stjerne, som er dejlig sprød uden på og lækker blød indeni
Men pynt på kagen giver et fantastisk syn, så nedenfor er mine forslag til kagepynten. Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig
Denne ret er let at lave da det hele skal laves i en gryde. Retten er dog ikke særlig asiatisk da der skal bruges fuldkorns pasta, men hvis man vil gøre retten mere asiatisk kan pastaen udskiftes med nudler
Cashew nødder er oprindeligt ikke noget man brugte i det thailandske køkken. Men der sker det samme i Thailand som i Danmark, udenlandske specialiteter kommer til landet
Panna cotta er muligvis en af mine yndlingsdesserter. Fløjsblød, fin vaniljeprikket og helt simpel. Inden jeg smagte det for første gang, havde jeg en forestilling om, at panna cotta var en ret besværlig dessert
Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen. Skønt. Jeg har i dag lavet en nem, lækker pastaret som er nem at bikse sammen
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Der skal ikke så meget til, at gøre madpakken mere spændende og sund på samme tid. Her er en nem og hurtig løsning, som kan gøre din madpakke glæde lidt større