Ungarsk gullasch med Rodfrugtmos
Ida Kjærs Blog
Ida Kjærs Blog
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 løg i tynde både
  • 3 gulerødder i tern
  • gulerødder
  • ½ rød hakket peberfrugt
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2-3 spsk olivenolie, svine- eller andefedt
  • 600 g oksekød i tern (bov, yderlår, inderlår, klump eller mager tykkam)
  • 2-3 spsk hvedemel
  • 1 stor spsk. mild paprika
  • ½ tsk. rosenpaprika
  • 2/3 tsk knust kommen
  • ½ tsk. knust spidskommen
  • 1 laurbærblad
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 ds hakkede, flåede tomater
  • 3-4 dl vand
  • 1 lille tsk. sukker
  • pastinakker
  • persillerødder
  • kartofler
  • knoldselleri
  • muskatnød
  • smør
  • mælk

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.