Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris og så med lidt asier til, så er den lige i skabet
Spis gerne en salat med hele korn til rodfrugtmosen, fx salat af perlebyg med majs og græskarkerner. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel
G. u. l. a. s. c. h. e. r. t. d. i. o. n. v. m. k. ø. g. ,. æ. f. å. S. j. p. A. b. -. J. M. R. K. 2. I. 5. 0. 1. F. L. T. 3. 4. H. B. y. 6. 7. 8. 9. N. V
Rodfrugtmos. Server gullaschenmed rodfrugtemosen og råsyltede rødbeder. Her er en opskrift på en kraftig og enkel gullasch, uden en masse krydderier som tit overdøver smagen af oksekød
Revet appelsinskal og mel blandes or røres med let hånd i dejen skiftevis med smeltet afkølet smør. Kanten løsnes med skarp,spids kniv, kagen vendes forsigtigt ud og lægges på en bagerist
Rodfrugtmos. Server gullaschenmed rodfrugtemosen og råsyltede rødbeder. Tilsæt finthakket løg, og gulerødder i skiver, svits det sammen med kødet et par min, tilsæt øl og vand og lad kødet småsimre i ca
Smag til med salt og peber. Drys med persille, blåbær, timian og rødbedetern. Serveres med kartoffelmos. 600 g gullaschkød i tern. dk (gogo) 600 g gullaschkød i tern
Smag gullasch til med salt og peber. ) Denne gullasch tager kun omkring en time alt i alt. Hæld vandet fra, pisk med elpisker til mosen og jævn, tilsæt mælk til passende konsistens og smag til med salt
til med lidt boullion pulverSkral alle grønsagerne og skær dem i mindre stykker. Mos grønsagerne med en moser sammen med lidt af det gemte grønsagsvand (kom ikke for meget i af gangen, da det ikke må blive for tyndt)
Server gullaschenmed grøntsagsstænger eller kartoffelmos/rodfrugtmos. 1 dåse hakkede tomater med basilikum. Læg låg på gryden og lad gullaschen koge i 1
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.