-) Jeg var ikke særlig flittig med kameraet her til morgen så der kun et enkelt billede. -) ca. Efter arbejde var jeg på en lille shoppetur med min Mutti og vi var lige et smut forbi Agnes cupcakes til kaffe og kopkage
klasse var på Sardinien boede vi hos en ældre bonde som var en del af et fællesskab hvor de byttede sig til/solgte internt alle deres varer og der fik vi en æblemarmelade som jeg stadig tydeligt husker, det her er slet ikke det samme, men mindst lige så godt
Rugbrød i lange baner, hvidt brød til rejesalaten – måske et groft brød som Dybbøl-brødet. Her har du opskriften på et driftsikkert, nemt, hvidt brød med spelt og hvede, god og saftig krumme og sprød skorpe
Så er det for alvor blevet efterår og hvorfor ikke skyde endnuensundheds-udfordring i gang. Derfor vil jeg opfordre dig til også at tænke ud afboksen og bruge de madvarer du normalt køber ind på nye måder
Rest af havregrød spredes ud i et jævnt lag på et stykke nytbage-papir, på en bageplade. Nyd dem med enguacemole-/yougurtdip eller humus, og skær nogle grøntsager ud i stave, alt fra gulerødder, agurker og selleri
Deres sprøde skal efterfuldt afrygende varm smeltet cremet ost. Ikke efter deres burgere, eller pomfrites, næhh jeg hungre kun efter deres chili cheese tops de har haft i flere perioder
4 skiver bacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bunden og slog 2 æg ud i hver. Så i en forvarmet ovn 200 grader i 10-15 min
-) Kage. Når kagen er kølet af, er den klar til servering. Jeg kan rigtig godt lide drømmekage, men synes at det engang imellem bliver tungt og lidt for meget
men rabarber smager jo også godt, og haven er stadig fyldt med dem, så hvad er mere oplagt end at udnytte disse lækre stængler når der er sæson for dem
-. -. -. N. e. m. l. i. g. p. å. M. c. D. o. n. a. d. s. ). E. f. t. r. b. j. u. ,. k. v. ø. h. æ. y. H. I. é. Y. B. K. 9. 2. 1. 0. 3. V. 8. 4. P. /. S. G. T. F. O. C. A. w. ) l
Sund mad, til en du holder af - som kan findes her. Denne gang skulle den traditionelle "gnocchi", som laves af kartoffelmos og æg under loopen og laves om
Menden er lavet af selleri, så vi er da tæt på. Så skal der eksperimenteresigen i køkkenet. Denne gang er det den traditionelle gnocchi der står for skud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.