Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 11 Opskrifter
Mine Favoritter
Kartoffelsuppe med baconknas og ristede svampe

Kartoffelsuppe med baconknas og ristede svampe

J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Sunde kanelsnegle

Sunde kanelsnegle

Mine kanelsnegle er ernæringsforbedret ved, at jeg har sparet på sukkeret og i stedet brugt æbler til at søde med
Sprød og frisk rødbederåkost

Sprød og frisk rødbederåkost

Sprød rødbederåkost med æbletern, frisk persille og krydrede, saltede, ristede nødder. Jeg er ret vild med salater, og det er især fordi, at der er så mange muligheder
Gulerodsboller

Gulerodsboller

Jeg har verdens nemmeste dej opskrift, som er en grundopskrift, der kan varieres efter formålet. Denne gang er det blevet til gulerodsboller med solsikkekerner
Hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade

I morgen til Oskars fødselsdag kommer vores familie til frokost, da er det bedste tidspunkt på dagen for den lille fødselar
Pastafad med bacon

Pastafad med bacon

I aften blev aftensmaden serveret en smule sent, men hvad pokker - det er fredag og dermed er weekenden officielt skudt i gang
Hjemmelavet hønsesalat!

Hjemmelavet hønsesalat!

S. o. m. b. a. r. n. e. l. s. k. d. j. g. t. i. B. ø. ,. f. K. -. h. v. p. å. y. u. O. c. 2. 0. A. æ. J. I. H. 1. 3. (. ). 5. /. 6. %. L. N. T. 7

Fiskefad med grønt og sprød citrontopping

Jeg elsker, når al maden er i ét fad fra ovnen- og køkkenet er ryddet op, før vi spiser.   Her er opskriften på et lækkert fiskefad – en slags ‘fiske-crumble’ med et sprødt låg, der dækker over fisk, en grøntsagsblanding med spinat og gulerødder og et lag kartofler
Hindbærsnitter

Hindbærsnitter

Jeg har vist sagt det før på bloggen, at bagning egentlig ikke interesserer mig særlig meget, men nogen gange falder jeg over noget, jeg bare skal prøve
Min mors kyllingesuppe

Min mors kyllingesuppe

At jeg deler opskriften på min mors kyllingesuppe med jer, er som at dele ud af arvesølvet - men absolut på den gode måde