Skær toppen med bladene af din fennikel og giv dem til den ko, der fortjener den mest. Skær knolden i både, læg bådene i et ovnfast fad, fordel smørternene, drys med salt og peber.
Pres saften fra ½ citron ud over laksen. Ovnbagt laks – Laks er en skøn fisk. Eller du kan vælge en Schubert Sauvignon Blanck fra New Zealand som er særdeles velegnet til asparges – hvis du vælger at servere asparges til – som jo har en syre der ikke går til en hvilken som helst vin
Nogle gange sker der det, at jeg finder en opskrift i et blad eller en bog, som jeg synes ser rigtig god ud og får lyst til at lave med det samme - jeg mangler bare halvdelen af ingredienserne, men har en masse andet
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. -. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
100 gram god bacon ( eks den fra Aalbæk). 1 dl rømme 34 % eller creme fracihe 38%. Da jeg var hjemme hos min søster for at passe børn for noget tid siden, havde hun lavet denne prægtige ret til mig og ungerne
ovnbagt kartoffel- og sellerimos m. baked beans. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
For et godt stykke tid siden fik jeg en snap fra min veninde. Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte søde kartofler med en creme og nogle ristede kikærter på toppen
Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag
E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
E. n. f. l. o. t. e. r. g. m. a. v. s. å. d. æ. p. ,. h. i. k. S. y. b. u. ø. O. ". c. j. B. T. w. z. D. I. 3. (. 4. ). 1. 5. 0. H. F. V. 9. 2. K. P. /. 6. 7. 8. A
E. n. k. l. e. r. b. i. v. d. t. æ. s. -. o. g. å. a. m. u. p. ,. f. h. R. y. ø. j. I. D. M. (. 4. ). 8. H. F. 1. 2. c. S. V. 0. G. 3. L. 5. T. 6. 7. /. 9. è. n l
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.