Mit allerførste forsøg på at lave noget stenalderkostbrød. De var lidt svære at få ned om morgenen må jeg indrømme, men jeg tror det handler mere om tilvænning end smag
/. N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
10 dl mel og/eller kerner – jeg bruger altid 6-7 dl hvedemel og 3-4 dl groft mel og blandede frø og kerner (rugmel, grahamsmel, græskarkerner, solsikkekerner, hirsefrø, sesamfrø – hvad som helst jeg har i skuffen). 10 dl mel og/eller kerner – jeg bruger altid 6-7 dl hvedemel og 3-4 dl groft mel og blandede frø og kerner (rugmel, grahamsmel, græskarkerner, solsikkekerner, hirsefrø, sesamfrø – hvad som helst jeg har i skuffen)
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
1/4 tsk. 1/4 tsk bagepulver. Disse små brownies kager er både glutenfri og meget lækre. Der er tilsat rigeligt med god mørk chokolade, så en enkelt til kaffen er nok
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.