BOURGUIGNON. For at lave bourguignonen. Server det straks, sammen med bourguignonen. MENS DU VENTER på, at forårsolen atter skal danse på dit hår, kan jeg forslå en gryderet, der også varmer kroppen godt igennem og gør dig glad og tilfreds (nu håber jeg ikke, at jeg har lovet for meget)
I december er min livret risengrød, om lørdagen er det wienerschnitzel, i regnvejr bouef bourguignon, i venners selskab er det tapas og sådan kunne jeg blive ved…
Denne klassiske oppskriften fra det franske bondekjøkken egner seg godt i en Crock-Pot. Spesielt i en med innekasserolle av metall med DuraCeramic-belegg, da kan du enkelt brune bacon, sopp og kjøtt direkte i Crock-Pot kasserollen
Boeuf bourguignon eller bøf bourguignon opskrift – rødvinsbraseret oksekød. Boeuf bourguignon er en af de meget traditionelle retter fra det franske køkken
SÆSON boeuf bourguignon med kartoffelmos. Maddagbogen fortsætter (når der kommer lidt mere lys, vil jeg også prøve at få billeder med til nogle af retterne)
Ifølge Wikipedia var det på 1800-tallet at franskmannen Antonin Carême kom opp med retten escargots à la bourguignonne, som er (vinberg)snegler i hvitløks- og persillesmør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.