Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Valget faldt kødmæssigt på kotelettermedporre, bacon og sød chilisauce. Alle delene røres sammen til en homogen masse som herefter kan bruges på koteletterne
Hæld de flåede tomater, flødeog champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
gode frilands (gerne øko) svinekoteletter. Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Pisk æg, flødeogflødeost sammen med salt. Kartoffelfadmed spinat og røget mørbrad. Har har jeg blandet mørbraden med kartofler og spinat i et ildfast fad, Sammen med æg og ost bliver det en lækker ovnret
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter ogkog dem et par min med salt. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.