Hamburgerryg – Kogthamburgerrygmed stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Når vi køber kylling kører vi gerne ud til Hopballe Mølle og køber deres gode majskyllinger. De er opdrættet under langt bedre forhold end de kyllinger man almindeligvis kan købe
For leden fik vi en hel kylling, som vi kogte i vand med en masse grøntsager og lidt salt. De kogte grøntsager kommer til at smage ekstra godt, da de tager lidt smag fra kyllingen og bliver lidt saltet, samtidig får kyllingen lidt smag fra grøntsagerne
Snit kålen fint, og svits den i en gryde med olie. Kogt rødkål er uhyre nemt at lave selv. kommen, og damp kålen yderligere 10 minutter, hvorefter den smages til med salt
Jeg har set blive gjort med kylling og fisk og tænkte at det kunne hamburgerryg nok også. I en skål blandes mel, salt og peber og i en anden piskes æg med revet parmesan og lidt vand
Forrig søndag fik vi gæster til aftensmad og jeg havde taget en hamburgerryg op, men i løbet af dagen tænkte jeg mere og mere over at jeg ikke havde lyst til almindelig kogthamburgerryg og glaseret i ovn laver jeg også tit - der skulle noget nyt til
Jeg laver tit denne ret på andendagen af rester når vi har lavet kogt/glaserethamburgerryg. 1 kg hamburgerryg (eller hvor meget man nu har). Fadet dækkes med stanniol og varmes på 200 grader i ca 1 time. Lav fx kartofler, ris eller brød til som tilbehør 1 kg hamburgerryg
Server med groft brød. 400 g hamburgerryg/skinke. 400 g hamburgerryg/skinke. Den anden dag var der en skinke på tilbud til 40 kr, og jeg købte den, da jeg mente det passede meget godt til aftensmad til 5 personer, men vi spiste kun halvdelen og derfor lavede jeg denne rest-ret i går aftes
Rester fra julen kender vi vist alle til, her er en lækker ret med overskydende hamburgerryg. Optø spinaten i bunden af en gryde med en lille smule margarine
Kom husblas ovenpå og fold rullepølsen sammen og bind den med kødsnor for at holde dem samlet. Kog saltlagen op med alle ingridienserne og lad den køle helt af inden rullepølsen kommes i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.