Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 32 Opskrifter
Mine Favoritter
Blåbærtærte

Blåbærtærte

Denne blåbærtærte af en af mine yndlingstærter. Mine forslag vil være. Egentlig synes jeg, at tærter er en efterårskage
Hyldeblomstsaft

Hyldeblomstsaft

Det er allerede tid for at lave hyldeblomstsaft og det er ret tidligt i år ift. sidste år hvor jeg først lavede det i begyndelsen af juli
Ananas mousse

Ananas mousse

Ananas mousse. 5 husblas. 250 g. Ananas fra dåse. 50 g. Sukker. 1/4 tsk. Vanillepulver. 1 1/2 dl. Let pisket fløde. 1 bæger æggeblomme
Sigtebrød

Sigtebrød

I. g. å. r. b. a. t. e. j. s. i. ø. d. ,. v. n. l. k. u. f. m. æ. o. y. B. R. G. p. (. ). h. S. J. é. 2. U. M. c. 1. 5. 0. D. 3. 7. K. -. N. L. ½. C. 4. T. Æ. H. E. O. V. ". F
Mandler med 70% chokolade og kanel

Mandler med 70% chokolade og kanel

70 % chokolade indeholder lige så mange kalorier som almindelig mælkechokolade. Til gengæld indeholder chokolade med min
Hjemmelavede flødeboller

Hjemmelavede flødeboller

Så deler jeg opskriften på disse lækre sunde kager - jeg er selv igang med en 5-kg-kur, men disse kan jeg tillade mig at spise engang imellem, når den søde tand skriger Der bliver ca
KAGER MED PÆRE, NOUGAT OG MARCIPAN

KAGER MED PÆRE, NOUGAT OG MARCIPAN

P. r. ø. v. d. i. s. e. l. k. a. t. p. æ. g. m. c. h. o. ,. n. u. é. S. j. f. (. 8. ). 1. 5. 0. 2. 7. å. b. 4. E. N. D. V. I. R. T. L. 3. y
Pærekage med kardemomme

Pærekage med kardemomme

Vores pæretræer bugner med pærer lige nu. Vi har 4 forskellige sorter, men jeg har ikke helt styr på navnene, så I må lige se på billedet hvilken sort det er

Sangria

Hermed en rigtig god og lidt stærk opskrift på en sangria med citrus. Server den en varm sommeraften med tapas i rigtig spansk stil
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Derfor føler jeg mig forpligtet til at dele mine gode oplevelser med andre, så her får i endnu en succes-opskrift
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Jeg har købt Claus Meyer's bog om brød - Meyers Bageri. Jeg er vild med hans gode brød og har derfor selv valgt at kaste mig ud i surdejsuniverset
Gammeldags Kanelstang

Gammeldags Kanelstang

… en klassiker med lækkert fyld af creme og remonce, rigtig mormormad. Denne vidunderlige kringle er efterhånden blevet en lille smule hensat til morgenbordet eller brunch, men skal den bages hjemme (og det er altid anbefalelsesværdigt) står man måske ikke lige og bikser denne sammen
Hindbærkonfekt

Hindbærkonfekt

smager utrolig godt. jeg fandt ideen i denne måneds udgave af Mad fra hjemmet og tænkte den var ret nem at lave
Chokolade konfekt

Chokolade konfekt

Hjemmelavet chokolade konfekt et en rigtig lækker ting at sætte på bordet til aftenkaffen eller når man har gæster
Årets konfekt.

Årets konfekt.

Crunchy kikse-chokoladerChokoladeganascheBountystængerBagte marcipankuglerChokoladeganascheCrunchy kikse-chokoladerNougat og chokolade smeltes over vandbad
Julekonfekt

Julekonfekt

I dag var store jule-bage-dag sammen med mine søstre. Og da jeg ikke live var til julekager, gav jeg mig til at lave konfekt
Konfektkage

Konfektkage

En ven fra efterskolen og jeg har indgået en aftale om at bage noget lækkert til den anden, hvis vi er hjemme i weekenden
Chokolademuffins med hindbærcreme og italiensk marengs

Chokolademuffins med hindbærcreme og italiensk marengs

PrintChokolademuffins med hindbærcreme og italiensk marengs Mængde.  cirka 15 stk.  IngredienserMuffin90g mørk chokolade (Minimum 50% kakao)250g hvedemel1 tsk natron225g sukker50g kakao1tsk vaniljesukker1,25dl sødmælk1dl flydende margarine2,5dl A381 ægHindbærsmørcreme (til kernen)50g smør150g flormelis½tsk vaniljeekstrakt1 pose frosne hindbær optøede uden vædeMarengs175g + 25g sukker65g vand2,25 past æggehviderSaft af ½ citronEvt
Tid til chokoladekage!

Tid til chokoladekage!

(10 personer) BUNDE. 6 pasteuriserede æggehvider 170 g sukker 50 g smeltet mørk chokolade (70 % kakao) 40 g kakaopulver 50 g hvedemel ENDVIDERE
rugbrødslagkag

rugbrødslagkag

S. ø. n. d. a. g. s. k. l. m. i. o. r. f. e. j. ,. v. b. t. h. å. R. U. G. B. Ø. D. L. A. K. E. M. Å. Æ. F. Y. O. C. H. P. N. (. 1. 0. y. ). u. p. æ. 2. %. /. 5. 3. 7. c. -. 4. T. 6. 8. V