I aften er den stået på italienske kødboller i en tomat-fløde-sauce med "squash-pasta". Det var lidt et eksperiment for at få brugt nogle af de ting, vi havde i køleskabet - men lækkert blev det heldigvis
I. h. u. l. e. f. a. m. i. n. E. L. S. K. R. v. r. k. d. U. D. t. g. æ. o. å. p. ,. F. s. V. ø. b. y. j. M. P. 1. 4. ½. 3. -. x. B. 8. 0. c. 2. (. ). T. G. H. e l
I. g. å. r. a. f. p. ø. v. e. d. j. n. s. k. o. i. t. b. l. R. D. y. m. ,. u. J. h. E. 1. 3. S. K. Ø. N. T. M. H. U. G. c. (. æ. ). 5. 0. 2. 4. /. x. w. L. P. q. F. z. B. C. V. e g
Fire små tapas-retter, til lækker gæstemad el. buffet. Små kødboller i tomat. Bland ingredienser til tomatsovsen, hæld i et ildfast fad og stil i ovnen ved 200 grader i ca
En af mine absolutte yndlingsretter er denne ret, som er bundsolid, og aldrig fejler. Honning- og sojamarineret barbecuekylling kan serveres som en appetitvækker eller som en del af et helt måltid - eller blot som en omgang hyggemad
Dyrlægen kom derefter med to teorier, der i mine ører lyder som et pest/kolera-scenario. Normalt langtidssteger jeg mine flæskestege og fredag kunne jeg da også servere en svinekam der havde nydt hele 7 timer i ovnen og dermed var så mør at det umuligt kunne skæres i hele skiver