Kyllingebryst med fyld af ricotta og friske krydderurter
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer.
  • 4 kyllingebryster
  • 350 g ricotta
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 1/2 dl friskhakkede krydderurter (jeg brugte salvie, oregano, timian)
  • Salt
  • Peber
  • 1 æggeblomme
  • 50 g friskrevet parmesan
  • 1 dl hvidvin
  • 1 stor pakke frisk pasta
  • 8 cherrytomater skåret i små både
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 1/2 hønsebouillonterning
  • 1 lille løg, finthakket
  • Olivenolie
  • Friskrevet parmesan

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.