Jeg havde købt en pakke svinetern da de var på tilbud i Bilka, men jeg vidste ikke hvad den skulle bruges til, så jeg spurgte de gode debattører på Jubiis debatforum og der var stor enighed om enebærgryde
Manfred trives ikke med snestorm – i den højde må det også være træls – men han er glad for at det bløde sne har afløst isen der kan skære lidt i poterne – I skal lige se et af mine favoritbilleder fra forrige vinter
I sidste uge lagde mine søskende og jeg vejen forbi Mother i Kødbyen. Mine fire søskende og jeg delte fire pizzaer til hovedret, og det var helt passende - især når man havde skumle planer om at slutte måltidet af med en af de berygtede dessertcalzoner
Mine bedsteforældre bor på Fyn, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange, min morfar har hentet friskbagt "brunner" til os hos bageren, og jeg siddet med snaskede fingre og en veltilfreds mavse på terrassen i min mormor og morfars sommerhus
Så er det dagen for min sidste skoledag. Nogensinde. I gymnasiet vel at mærke. Det er godt nok underligt. Det har været tre skønne år - der kun er blevet bedre dag for dag
Jeg er vokset op med hummus. Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
Sønderjysk rugbrødslagkage er vist en klassiker, men alligevel har jeg aldrig før smagt det. Jeg har dog flere gange forelsket mig i flotte billeder af saftige rugbrødslagkager med rigelige mængder af solbær, og da jeg i sidste uge sad og søgte inspiration til min fødselsdagskage, skete det endnu en gang
Jeg var et smut forbi min bonusmor, der altid forkæler mig, mine søskende, venner og alle andre, der kunne finde på at lægge vejen forbi, med masser af skønne kager
Jeg må indrømme, at jeg selv var ret glad for resultatet - og det var mine venner vist også. Jeg har sjældent bagt så meget kage, som jeg har gjort de sidste par uger - men det er jo ikke det værste
Tærter er altid en god ting, og der er et hav af forskellige muligheder for at variere fyldet. Enhver god tærte starter dog med en god bund, og efter min mening gerne en grov en af slagsen