På pizzaen kom jeg tre forskellige slags oste, tynde kartoffelskiver, bacon, oliven og tynde løgringe for til sidst at toppe med denne skønne grønne olie, lavet på god olivenolie, purløg, basilikum og lidt hvidløg
Åben dåserne medbønnerog skyld dem i koldt vand, tilsæt dem til retten og smag til med peber. Tilsæt så peberfrugterne, chili, paprika, citronpeber og tomater og lad det simre til tomaterne er splattet ud, ca
Tilsæt bønnerneog lad dem stege med et par minutter. Retten kan med fordel spises sammen med mørbrad og generelt kødretter, men den kan også spises kold som middagsmad med brød til
hakket oksekød, bacon, løg, alm- og soltørrede tomater. Træk bagepapiret med pizzatærten over på den varme bageplade, hæld ostefyldet på kødet i midten og bag pizzatærten i bunden af ovnen, for at undgå den bliver brændt, samt bunden bliver sprød
Skær vandmelon og tomater i store tern, vend med de afkølede sorte bønner, rucola og gedeost i brud. Dryp med citronsaft, græskarkerneolie, salt og friskkværnet sort peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.