Fold baconen op omkring mørbraden hele vejen rundt, og sørg for, at hullet til fyldet vender opad. bruge tandstikker eller kødnåle til at holde sammen på det
Når saucen har den rette konsistens, tilsættes det hakkede basilikum, og retten smages tilmed evt. Det som er ændret er, at jeg har byttet den fede creme fraiche ud med Cheasy udgaven, og så er der ogsåtilsat cocktailpølser
en lille håndfuld frisk basilikum. Den fyldtesvinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Afpuds svinemørbradenog skær en dyb lomme i mørbraden, så der er god plads til fyldet. Kom grønkål og hvidløg på en pande med smør og sauter det ved middelvarme, til grønkålen falder lidt sammen
Så godt var det at jeg glemte å ta bilde da den var klar til servering. Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat ogbasilikum
Mørbrad i fad smager også godt med ris til. Smag tilmed salt og peber. Drys den med paprika, salt og peber hele vejen rundt – bare så meget som den behøver
Saucen koges lidt ind og smages tilmed mere basilikumog rosmarin. Halvdelen af bacon og svampe hakkes groft, og drysses godt med salt, peber, rosmarin ogbasilikum
Tilsætbasilikum, tomatsauce, oregano og rosmarin ogkog igennem ca. Server fyldte squash med et drys hakket basilikum, ovnkartofler, ketchup og en skål salat
Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen. eventuel overskudsfyld kan bages i et lille ildfast fad og ligeledes gratineres med ost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.