Mine Favoritter

Mine Favoritter

Mine Favoritter
Gratineret torskefilet

Gratineret torskefilet

Skræl og riv gulerødderne groft. Skær porren og løget i tynde strimler. Sautér grønsagerne i olie i ca. 3 minutter
Rødkålsslaw

Rødkålsslaw

Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes omhyggeligt med salaten. Drys med purløg. ½ liter fintsnittet rødkål
Braiserede svinekæber i mørk øl

Braiserede svinekæber i mørk øl

4-5 personer2 kg. afpudsede svinekæber3 rødløg i kvarte stykker3 alm. løg i kvarte stykker6 gulerødder i halve stykker4 persillerødder i halve stykker1 fennikel i mindre stykker3 laubærblade1 liter mørk øl1/2 l æblejuice1/2 bundt frisk timianhavsalt og friskkværnet pebersmør1-2 boullionterningFå slagterne til at fjerne fedt og sener fra kæberne, så de er klar til brug
Smuldrekage

Smuldrekage

2-3 æbler i både. Kanel. 1 dl havregryn. 1 dl sukker. 1 dl mel. 2 tsk. vanillesukker. 50 g smør. Evt. piskefløde eller cremefraiche