Søndag i køkkenet som så mange andre søndage - mit fristed, hvor jeg lader opHar bagt squash boller efter opskrift fra de gode gamle Karoline kogebøgerHar også bagt cookies delvist efter opskrift og fri fantasi - Jeg bilder mig ind at de er sunde, da der er mange gode sager i fra Urtekram
I morgen træder vi ind i december, og det kalder på bl. a. julebag for de fleste. Hvis du vil sikre dig at få nogle lækre klassiske, knasende og krydrede pebernødder, så er det her en opskrift for dig - og nå jo, de er naturligvis veganske
Yes, jeg er "medlem" af. en madklub. En meget eksklusiv madklub. Fire veninder - hvad kunne være bedre. Vi mødes cirka én gang om måneden til vores madklub
Tirsdag aften fik jeg bikset lidt småkager sammen. Jeg havde egentlig lovet Milas at lave småkager i weekenden, men tiden rendte fra os, så med lidt dårlig samvittighed fik jeg bakset disse sammen
Man kan jo ikke komme igennem december måned uden at støde ind i et par julesmåkager eller to. Hjemme hos mig laver vi pebernødder hvert år - og gerne også vaniljekranse - for det fungerer altid godt
kanel1 knivspids peberSådan gør duFat en skål og brug klør fem til at røre smør og sukker sammen og tilføj ægget til blandingenI en anden skål tilsætter du alle krydderierne og natron til melet og rører det sammenPut smørblandingen i din melblanding og ælt det hele til en jævn dejAf dejen ruller du en pølse ud til tommelfinger-tykkelseSkær kagerne ud i den størrelsen som du finder passende (jeg lavede mine stykker ca
Her er en god opskrift på bastogne kiks, eller småkager om man vil. Det startede som en pebernød opskrift fra min tante Pia, den er blevet rettet til lidt efter lidt og smager nu som de dejlige bastogne kiks
Småkagen “ingenting” er ikke nær så kendt som fx brunkager og jødekager, men den er ikke desto mindre rigtig lækker og anderledes med marengs på toppen
Manfred trives ikke med snestorm – i den højde må det også være træls – men han er glad for at det bløde sne har afløst isen der kan skære lidt i poterne – I skal lige se et af mine favoritbilleder fra forrige vinter
Jeg en blogger. Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger. Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre
Jeg har længe haft et ønske om at samle mine opskrifter på et sted på bloggen. Nogle af opskrifterne er mine egne mens andre er opskrifter der er omkonstrueret efter andres originalopskrifter og endelig er der opskrifter gengivet fra diverese magasiner og kogebøger
Denne opskrift kan man vist kun kalde gennem-testet. Indenfor 4 uger har jeg lavet den 3 gange (Tommis farmors 81-års fødselsdag, min mors 52-års fødselsdag og kage til kollegaerne på arbejdet), men først imorges (kl
Disse småkager smager virkelig godt og har en god kaffe smag. Ingredienser. 100 g blødt smør100 g flormelis2 spsk pulver kaffe4 spsk kogende vand275 g hvedemelFyld