De er også altid i meget høj kurs herhjemme, og forsvinder ganske hurtigt. Start med at smelte smøret og bland det derefter i den kolde mælk, som så lunes i en gryde til den er fingervarm
Er der noget børn elsker (og egentlig også mig selv. Melet tilsættes lidt efter lidt til dejen. Margarinen smeltes og mælken bruges til at nedkøle margarinen til ‘lillefingervarm’, inden det hældes over et smuldrede gær
- en appelsin eller en hel grapefrugt. Når dette er drukket skal du vente er kvarter inden du spiser din morgenmad og det kan også sagtens tages før aftensmad
Vi besluttede derfor, at han skulle have sig en kage - så kunne jeg også få stillet min bagelyst. Den er bestemt ikke tør, og smager også af rigtig chokolade, fordi der rent faktisk kommer chokolade deri
Tilsæt sukker, salt og kardemomme. Rør ægget i og tilsæt mel lidt ad gangen. Fødselsdagsboller, 16 stk. 1 æg til pensling. Ælt dejen glat og smidig og lad den hæve lunt og tildækket 1 time. Sæt dem på bagepapir på en bageplade og lad dem hæve lunt og tildækket 30 min. Pensl med sammenpisket æg og bag 10-15 min ved 200 grader. 1 æg til pensling
Puuh - det er da også kun til at blive irriteret over. - og startskuddet har lydtIdag startede Peter og jeg nemlig op på den berømte og/eller berygtede kålsuppekur, som jeg fortalte jer om for en del dage siden
- som var det Bamse og Luna der havde lavet demFor når der nu skal være "fødselsdags-tema", så er det da med at gå all-in, og det var hvad jeg gjorde, da min kære veninde Helene, kiggede forbi til kaffeslabberas og fødselsdags-fejring onsdag aften
-. -. -. -. I. d. a. g. e. r. t. p. n. k. D. m. l. ,. s. i. o. f. å. b. u. v. æ. h. y. j. J. ø. C. O. S. ). V. P. (. 2. 6. 8. 1. 5. 0. ½. 3. K. c. é. R. B. G. N. F. T. H. L.
Hvis man ønsker store forandringer, skal der mere til – både tålmodighed, træning og selvdisciplin. Resultaterne her er før- (venstre) og efterbilleder (højre)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.