Det er ikke fordi der er noget i vejen med almindelige pandekager, men amerikanskepandekager egner sig altså helt klart bedre til brunch eller morgenmad
Til aften ville jeg lave pandekager, men lidt sundere en de almindelige - jeg havde ikke selv lyst til "kesoplatter" (med hytteost ) så overvejede noget fuldkornsmel af en art, men faldt så over en opskrift uden mel, men medhavregryn
Man kan spise mange forskellige ting til – Men skal man gå den amerikanske vej, så er det sirup med lidt mere sirup, der skal på … og måske lidt friske bær
Varm en pande op (nemmest med en blinis-pande) og smelt en smule smør på den. I stigende grad, er den slags kommet til Europa - det gør egentlig heller ikke noget, når man nu er til det søde om morgenen
majsolieSmør til stegningFrosne blåbærKardemomme og kanel kan udelades, men giver pandekagerne den helt rigtige smag, som pandekagerne har når de serveres på amerikanske morgenmadsrestauranter
–. L. æ. k. r. e. b. l. å. p. a. n. d. g. …. s. o. m. v. t. ø. f. i. ,. h. O. j. B. ”. N. w. y. D. u. A. (. c. 1. 6. ). 0. 5. 2. ½. 4. 3. I. S. K. J. M. H. V. Å. E. T. é
Server pandekagernemed ahornsirup og friske jordbær. Start med at piske mel og mælk sammen. Han syntes jeg skulle forkæles lidt, da jeg var lidt øm efter operationen igår, og ikke havde sovet så godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.