Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
B. r. u. n. c. h. o. b. a. g. t. p. å. l. d. e. f. k. s. v. m. D. i. ø. ,. j. y. S. æ. L. T. 2. 0. 1. +. 3. x. 5. 6. 4. /. (. ). ½. C. -. F. H. R. Æ. E. M. 8. G. P. O. I. J
I sidste weekend lavede mine to veninder og jeg en lækker brunch. Udover frisk frugt, pandekager, boller og scramble eggs lavede vi skyr med brombær (se tidligere opskrift i højre kolonne) Til brødet fik vi den bedste hjemmelavede dulce de leche mums
Så er det igen tid til at blogge lidt. Jeg skulle bage nogle boller til en brunch, og havde forleden fundet en pakke grahamsmel på tilbud, derfor blev det til boller med grahamsmel
D. e. n. r. t. v. a. d. ,. s. o. m. i. p. g. f. E. l. k. u. h. c. ø. b. w. N. I. -. R. V. æ. å. j. J. H. S. é. C. (. 4. ). 1. 2. /. 3. y. P. T. 5. 6. 8. 7. L. 9. 0. A. r g
Squash er super lækre som hovedingrediens i frikadeller. De smager fantastisk på klassisk vis med kold kartoffelsalat eller ovnkartofler med en god tzatziki og salat
Midt i al juleriet fik jeg lyst til mad fra nogle mere sydlige himmelstrejf, og da jeg skulle have testet den el-mikser der ligger en produktanmeldelse på, var det nødvendigt, at det blev en ret, som jeg kunne spise kartoffelmos til