Gris - tomat - lakrids
GASTRONAUTEN
GASTRONAUTEN
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer
  • Mørbrad
  • 1 mørbrad
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 tsk lakridsrodspulver
  • 1 fed hvidløg
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 fennikel
  • 1 skalotteløg
  • 2 kviste estragon
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 tsk lakridsrodspulver
  • 1 tsk røget salt
  • 3-4 kviste estragon
  • 2 dl rapsolie
  • 1 spsk sennep
  • Salt
  • 14 cocktailtomater
  • 6 cherrytomater
  • 1 fennikel
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 tsk sukker
  • Salt
  • 2 kviste estragon
  • 4 cocktailtomater
  • 6 cherrytomater

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.