Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Jeg serverede tærten for mine fødselsdagsgæster, men det er er også en rigtig fin påsketærte. Hvis I trænger til en ny tærteopskrift, så kan jeg anbefale denne tærte med marcipan og frugt
I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
Senest opdateret 1/02/16. Mørbradgryde i stegeso. Både retten og Rømertopfen er et levn fra 70érne, men retten smager nu godt, og stegesoen gør kødet så super mørt – så hvorfor ikke servere det til søndagens fællesspisning
D. e. t. r. i. n. m. d. v. æ. g. a. l. o. ". p. ø. s. k. f. -. å. h. ,. R. (. b. u. N. ). j. P. c. T. I. F. 4. 8. 1. 0. 2. 5. 3. /. y. %. O. H. S. K. B. 6. 7. V. 9. A. n g