En is med chokolade og rødvin – ja hvorfor ikke. mørk chokolade (jeg bruger Callebauts). Da ismassen blev taget op af ismaskinen, var smagen af rødvin mere fremtrædende end efter indfrysningen
Min mand forguder hvid chokoladeis. Min mand elsker hvid chokolade. Min mand elsker is. Ofte når man får hvid chokoladeis i gode isbutikker, smager de alligevel ikke helt af hvid chokolade, men nærmere oversød mælk med vanilje
vand eller ris-, mandel-, cashew-, soja-, eller havremælk (ikke nødvendigt, kun hvis du synes at massen ikke skal blive for stiv eller hvischokolademoussen godt må være lidt lysere)
Serveres med guf skum, chokoladesauce og pleskner. Så er turen kommet til jordbærisen. Jordbærisen bliver lidt sorbetagtig, grundet den frosne frugt, men det gør bestemt ingenting
Man kan godt købe en hvid chokolade med rismælk, men den er fyldt med sukker, så nu har jeg taget udfordringen op og lavet en hvid chokolade uden mælk og med agavesirup i stedet
ekstra mørk chokolade eller som jeg, mandelsplitter. Desserten var dog virkelig tung og hvis man ikke var ordentlig mæt efter aftensmaden, ja så blev man det da
Du kan selvfølgelig udskifte chokoladen og marcipanen med andre lækkerier fx nødder, kiks eller bær, og på den måde lave din egen favorit is - men prøv først denne opskrift, for den er ret lækker
Det kan spises helt uden noget eller på et stykke franskbrød. Jeg kunne dog ikke med sikkerhed se om produkterne var laktosefrie/mælkefrie, så jeg tog kontakt til Jakobsens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.