Det er en meget smuk og nem salat at tilberede, som er spækket med sunde vitaminer og mineraler. Rødbede er en grøntsag, som vi ikke er så gode til at anvende herhjemme
I indlægget her kan du få et indblik i, hvordan mine kostvaner er for en almindelig uge. Jeg holder mig så langt væk som muligt fra sukker og usunde fedtstoffer, så mine sunde snacks består som regel altid af nødder, dadler og raw kakao
Det gode ved pesto er, at de kan bikses sammen på alle mulige måder, giver en utrolig god smag, sunde fedtsyrer og kan give det personlige pift til maden
Lasagne har altid været en af mine yndlingsretter, og da jeg så begyndte at eksperimentere med ingredienser, i stedet for den klassiske med kødsovs, bechamelsovs og pastaplader, som også er super god, blev lasagne ikke dårligere
Jeg købte et dejligt stykke laks forleden dag. Det belv bagt i ovnen og samgte simpeltjhen pragtfuldt. 1 halv side frisk laks - eller hvormeget man nu skal bruge
Det slår mig ‘pludselig’ at man kunne blive en anelse frustreret af mine mængdeangivelser generelt i mine opskrifter, for det er ret meget efter ‘gefühl’, hvad man nu selv synes er passende, og lige så i dette
E. n. f. l. o. t. e. r. g. m. a. v. s. å. d. æ. p. ,. h. i. k. S. y. b. u. ø. O. ". c. j. B. T. w. z. D. I. 3. (. 4. ). 1. 5. 0. H. F. V. 9. 2. K. P. /. 6. 7. 8. A
S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. -. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
Denne opskrift kan godt virke lidt omstændig. I dette sure vejr hvor man kun kan være inde, er det hyggeligt at være i køkkenet og have tid til at forberede denne skønne terrine
Ingredienser. 5-6 forårs-løg1 tsk. smør1 spsk. Mel2½ dl mælk2½ dl. Fløde50g revet ost1-2 spsk. grøn pestosalt & friskkværnet peber250g røget laks i strimlerfrisk pasta af 3 æg ( se opskrift) ( du kan jo også købe den --men prøv det nu det er fantastisk)Forårs-løgene snittes i skiver, sautesres i smørret uden at brune, mel tilsættes, afbages og mælk og fløde tilsættes, koges 5 min
Denne gamle traver fra det aarhusianske cafemiljø, og sikkert også mange andre steder i Danmark, kan smages super, hvis man bare søger for, at have noget friskhed i retten, der kan spille op mod laksen og flødens fedme
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option