) Salt lakridssirup. vandSød lakridssirup. - og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Så da jeg fandt en pose hakket lakridsrod bagerst i skabet var der ikke noget at rafle om, jeg ville prøve at koge en lakridssirup fra bunden, af det mest fundamentale der overhovedet er inden for lakrids
Ideene er nuppet direkte fra thefoodclub, men jeg undlod dog at tilsætte agavesirup, og brugte istedet den søde lakridssirup, så der på den måde kom lidt sødme i drikken
Allerførst denne opskrift kræver en ismaskine – hvis man ikke har sådan én, så kan man stadig sagtens lave hjemmelavet is, men ikke efter denne opskrift – resultatet vil ikke blive godt – og det vil jo være synd
) Opskriften faldt jeg over inde hos Plat du Jour, og tænkte at dem måtte jeg ganske enkelt prøve, da jeg har en hel del lakridssirup fra Johan Bülow stående
1 - 1 1/2 tsk lakridspulver (eller lakridssirup). 1 - 1 1/2 tsk lakridspulver (eller lakridssirup). I dag trak min niece og jeg to store rabarber stænger op af jorden, og valgte at bruge dem til en skøn sommerkage
Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. Min søster er nemlig helt vild med lakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Vrid den udblødte husblas fri for vand, og bland det godt sammen med lakridssiruppen. Kom lakridssirup og vand i en gryde, og varm det ved svag varme i 3-5 minutter
Jeg serverede dem med hindbærmarmelade, æblestykker og pistacienødder, men kanelsukker, lakridssirup, æblesmør eller bare naturel, ville sikkert også smage dejligt
100 g mandler6 æggehvider (200 g)45 + 180 g sukker100 g flormelis1 stor tsk raw lakridspulver (gerne Johan Bülow)evt 1 tsk lakridssirup (gerne Johan Bülow)4 spsk majsstivelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.