Når de er færdige, skal de køle heæt af inden frostingen smøres på. Før jeg begyndte at eksperimentere rigtig i køkkenet, lavede jeg næsten altid disse oreo muffins, hvis jeg fik gæster eller til andre arrangementer, de var altid et sikkert hit
I påsken var jeg nemlig til “spille-aften” med nogle sjove piger – og her må jeg sige at “gæt og grimasser” vandt mit hjerte – og jeg havde kagetjansen, den bedste man kan få ikke
Min mors æbleskiver er lavet på en gærdej, og dejen skal derfor hæve i nogen tid. På samme måde som jeg griber ud efter min lillesøsters arm når vi krydser en gade sammen
Er der ingen dej på, når den trækkes ud af kagen, er kagen gennembagt. Du kan også i stedet prøve at trykke lidt på kagen, fjedrer den, dér hvor du trykker, er den også færdigbagt
Sørg for at tjekke dine kagers midte inden du tager dem ud af ovnene - det gøres bedst ved at stikke en tynd strikkepind eller en tandstik i midten, hvor der helst ikke skal sidde en helt våd dej på pinden når den tages op
Skær blommerne i kvarte og fordel dem på toppen af kagen. 6175 gr blødt smør250 gr sukker1 tsk vaniljesukker3 æg300 gr mel2 tsk bagepulver½ dl mælk½ dl brun farin5-6 store danske blommerTænd ovnen på 180 gr. Test om kagen har fået nok med en strikkepind, er der dej på, bag kagen yderligere 10 minutter, evt
Den er god når børnene skal have kage med i skole for der er masser af den, den er lækker saftig og luftig, og kun fantasien bestemmer hvordan din kage skal se ud, nu er det jo påske - så halvdelen af denne kage skal med hjem til en veninde og hendes børn, den skal pyntes med glasur og små påskeæg
Jeg har tidligere delt denne luftige chokoladekage med saltkaramel på bloggen – allerede dengang havde jeg en idé om, at jeg absolut også måtte prøve samme lækre saltkarameltop på en skøn, chokoladefyldig og fudgy brownie
Vask dine appelsiner godt, skær dem over på midten og presse saften ud. Kagen er færdig, når du kan stikke et grillspyd, strikkepind, spids gaffel eller lignende ned i midten, uden der sidder kagedej på, når du tager den ud igen
Læg bananskiver o blåbær på kagen og pres dem let ned i kagen. Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Afkøl bagen 5-10 minutter i formen, og tag den så ud af formen, og afkøl den på en rist
Altså chokoladekage med chokolade på. Det skal du bruge af ingredienser til en form på ca. Tænd ovnene på 170° C. Skal der være glasur på dine brownies, kan du smelte 25 g smør. Anmeldelse Navn på opskriftBrowniesUdgivet den2017-01-10Forberedelsestid 20MTilberedningstid 40MSamlet tidsforbrug 1HGennemsnitlig karakter no rating Based on 0 Review(s) 24 cm 250 Valrhona Guanaja, 70 % mørk chokolade
Bananerne i frugtskålen skreg på at blive brugt - i et lækkert brød. Derfor lavede jeg dette lækre bananbrød med valnødder, som efter afkøling smagte utrolig lækkert med lidt smør på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.