Fremgangsmåde. Ovnbagterodfrugter er en af mine absolutte yndlings go-to opskrifter, når jeg ikke ved, hvad jeg skal servere som tilbehør til aftensmaden
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
H. m. d. e. n. s. k. u. l. g. t. i. h. a. v. å. p. o. b. f. -. æ. ,. ø. r. j. D. y. (. 4. ). 1. c. 0. 2. 5. ½. S. K. B. 8. 3. 6. 7. V. A. 9. O. L. N. é
Alle rodfrugterne skrælles og renses og hakkes i skiver (ca 5 mm tykke) sammen med løgene. Jeg har lavet en lignende opskrift her på bloggen før, men jeg var ikke helt tilfreds så her er en opdateret og lækrere udgave
Ovnbagterodfrugter kan spises som de er eller som tilbehør til nærmest alt. Blomkålsmos er en sund og kalorielet dip, med masser af smag og passer perfekt til rodfrugterne
Fremgangsmåde. Rodfrugter. Vask rodfrugter, skræl dem og skær dem i tynde aflange stænger. Hak timian groft og vend det sammen med rodfrugter, oliven olie, salt og peber
Lav hummus ved at blende kikærter – fx i en minihakker – med olivenolie, tahin, citronsaft, spidskommen, persille og et pænt nip salt og tilføj vand, til du har en tyk, cremet hummus
N. å. r. j. e. g. h. a. n. f. d. ,. v. o. t. s. i. k. l. æ. y. u. p. b. J. ø. m. D. (. 4. ). 1. c. H. F. E. -. 5. 2. w. 3. x. S. V. 0. K. B. 6. 7. 8. 9. P. n g
Jeg vil også gerne lige benytte lejligheden til at sige tak til alle jer, der kommenterede og skrev tilbage på mit indlæg om madplaner den anden dag – jeg tror godt, at vi kan blive enige om, at der vil komme madplaner her fremover i ny og næ
Nogle gange sker der det, at jeg finder en opskrift i et blad eller en bog, som jeg synes ser rigtig god ud og får lyst til at lave med det samme - jeg mangler bare halvdelen af ingredienserne, men har en masse andet
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. -. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
1/4 – 1/2 broccoli. 1/4 – 1/2 porrer. 1/4 – 1/2 broccoli. 1/4 – 1/2 porrer. I begyndelsen af ugen rengjorde jeg en masse gode grønsager som jeg skar ud i mindre stykker til en ovnbagt æggekage med masser af grønsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.