Oksefilet med sauté af svampe og fyldte kartofler.
Marie Melchior
Marie Melchior
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 kg oksefilet
  • 2 spsk grov sennep
  • 1 spsk tørret oregano
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 200 gr mandler
  • ½ dl æble
  • . 2 dl olivenolie
  • 6 bagekartofler
  • Salt
  • 2 dl persille
  • 3-4 spsk olivenolie
  • 6 spsk friskrevet parmesan
  • 200 gr kantareller
  • 1 spsk smør
  • 1 skalotteløg
  • 2,5 dl fløde
  • 1 bundt estragon
  • Salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.