Rist cashewnødderne på en pande til de tager farve uden af blive brændte. Skrald gulerødderne og skær dem i tynde stave eller riv dem groft på et rivejern
Skræl gulerødderne, riv dem på mandolin eller rivejern, kom i en lille skål sammen med æblecidereddike, vand og sukker og vend det grundigt med gulerødderne
Forleden aften fik vi en stor økologiske kylling som blev tilberedt på helt gammeldags maner med bl. Kyllingesalaten smager skønt på nybagt rugbrød, mums♥
Serveres med hakket forårsløg på toppen. Brun løg i lidt olie. Tilsæt champignon og brun dem med, tilsæt derefter rødpeber, curgette, hvidløg og rosmarin
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op pågulerodsboller. Men man skal jo aldrig dømme på udseendet, og de smager altså rigtig godt, selvom de er grimme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.